Laga stenskott i Gävle

Laga stenskott i Gävle

Bomhus Glasmästeri AB är företaget för dig och ditt bilglas!

Letar du efter ett professionellt företag som kan förse dig med reparation vid stenskott? Då har du hittat helt rätt. Hos oss på Bomhus Glasmästeri AB hjälper vi privatpersoner och företagare runt om i Gävle med bilglas och stenskott. Vi är ett pålitligt företag som sätter våra kunder först i alla uppdrag som vi utför.

Ett stenskott innebär ett relativt snabbt besök i verkstaden för din bil. Det är dock ett viktigt besök, då ett litet stenskott som inte blir lagat kan sprida sig i bilglaset, och kan resultera till att rutan behöver bytas istället.

Ett stenskott kan även enkelt bli till en spricka i rutan som riskerar att du kör säkert. Dessutom är en hel vindruta en förutsättning för att krockkudden på passagerarsätet garanterat ska fungera som den ska. Det är helt enkelt väldigt viktigt att laga sin ruta när stenskott har uppstått.

Laga stenskott Gävle
Laga stenskott Gävle

Stenskottslagning av kunniga anställda i Gävle

När du väljer att vända dig till oss, kan du alltid känna dig trygg i att du får hjälp av medarbetar som har bra koll på arbetet som ska utföras. Hos oss arbetar enbart personal som brinner för branschen och som ser till att arbetet sköts noggrant och korrekt. Med år av erfarenhet och mycket kunskap har vi många nöjda kunder.

Bomhus Glasmästeri AB är ett företag som präglas av kundservice. Våra kunder är viktiga för oss, och vi vill alltid att de ska gå ifrån oss 100 procent nöjda med den hjälp som vi har gett dem. Vi ser till att dina behov och önskemål arbetas med i största fokus, för att vi ska kunna möta de förväntningar som du har.

Har du några frågor eller funderingar kring oss eller våra tjänster? Hör gärna av dig till oss, så svarar vi så snart som vi kan!

Kontakta oss för mer information