Metallpartier i Gävle

Metallpartier i Gävle

Ta hjälp av professionella hantverkare

Kanske ska du göra om hemma och behöver metallpartier tillverkade och monterade i eller i närheten av Gävle? Då är Bomhus Glasmästeri AB ett perfekt alternativ för dig. Hos oss kan du få pålitlig hjälp av duktiga hantverkare som har en lång erfarenhet inom tillverkning av metallpartier. De vet helt enkelt hur arbetet bör utföras för att resultatet ska bli så bra, snyggt och hållbart som möjligt.

Vi tillverkar metallpartier som har flera olika användningsområden. Exempel på dessa är infästning av glas i fönster och dörrar. Förutom själva tillverkningen, erbjuds man som kund även montering, så att man själva slipper göra detta.

Vi tar oss an de flesta typer av uppdrag, och kan både hjälpa dig som privatperson som vill ha montering hemma, men också du som företagare som vill ha hjälp på plats på kontor eller annan arbetsplats.

Metallpartier Gävle
Metallpartier Gävle

Metallpartier till ytterdörrar och entrédörrar

Vi är ett flexibelt företag som tycker om att anpassa oss efter kundens behov och önskemål. Vanligtvis tillverkar vi ytterdörrar och entrédörrar, där möjligheten även finns att få dess monterade hemma hos dig eller på din arbetsplats.

Vi har erfarenhet av många olika dörrar och fastigheter, så vi vet vad som krävs för att varje uppdrag ska bli så bra som möjligt. Vi arbetar noggrant, effektivt och med hög kvalitet. Med oss till hands får du metallpartier som håller i många år framöver.

Vi brinner för vårt arbete, och också för att kunna ge en bra service som möjligt till alla våra kunder. Kundservice ligger alla medarbetare varmt om hjärtat, och vi vill inget hellre än att göra er nöjda med den hjälp som vi kan erhålla.

Har du några funderingar eller frågor kring metallpartier eller om oss som företag, tveka inte på att höra av dig till oss. Vi svarar alltid så snart som vi kan. Varmt välkommen till oss på Bomhus Glasmästeri AB!

Kontakta oss för mer information